Case stories

Gå på opdagelse i vores case stories!
 • ELAS
  ELAS A/S

  Kvalitetschef Kresten Karlsen fra ELAS øger datakvaliteten og sporbarheden, som forberedelse for at gå ind i nye markeder, ved at opdatere ERP-systemet til Microsoft Dynamics AX 2012.

  Læs mere her

 • BB Electronics
  BB Electronics A/S

  Hjælpen var nær, da BB Electronics, søgte en ny partner til deres Microsoft Dynamics AX 2009, en partner som satte tæt samarbejde højt, og som kunne prioritere virksomheden, når der var behov for det.

  Læs mere her

 • Mita-Teknik
  Mita-Teknik A/S

  Hos Mita-Teknik har opgraderingen fra Dynamics AX 3.0 til 4.0 ikke bare været en traditionel opgradering, men en gennemgribende trimning af virksomhedens komplette system.

  Læs mere her

 • Container Centralen
  Container Centralen A/S

  Microsolutions har stået for opgraderingen af Container Centralens Microsoft Dynamics AX. Et langt samarbejde skaber gensidig loyalitet, og det er guld værd, når det handler om noget så vigtigt, som et ERP-system.

  Læs mere her

 • Container Centralen
  Container Centralen A/S

  Container Centralen A/S har med hjælp fra Microsolutions Workmodel optimeret samtlige enheder i 14 lande, og er gået fra at have forskellige arbejdsprocesser til fælles og strømlinede processer.

  Læs mere her

 • OJD Trading
  OJD Trading

  OJD Trading er bragt op på Dynamics AX 4.0 platformen. Opgraderingsprocessen har været kort og problemfri. OJD har nu et up-to-date system med flere systemfordele, der understøtter deres forretning.

  Læs mere her

 • Harboes Bryggeri
  Harboes Bryggeri A/S

  Harboes Bryggeri fik EDI nemt og billigt - og den nye løsning fra Microsolutions og DK-Gateway var tilmed billigere end opgradering af den gamle - og så er den ovenikøbet fremtidssikret!

  Læs mere her

 • Maskinhandler Indkøbsringen
  Maskinhandler Indkøbsringen

  Der var sten på vejen mod Maskinhandler Indkøbsringens nye stregkodeløsning, men alle problemer blev løst - og resultatet er en velfungerende løsning, der allerede nu viser sit værd.

  Læs mere her

 • Elite Miljø
  Elite Miljø

  Før brugte Elite Miljø tre dages arbejde på måneds-rapporteringen. Efter virksomheden har fået Microsolutions PDF Management, klares det hele nu på bare 10 minutter.

  Læs mere her

 • Elite Miljø
  Elite Miljø

  Microsolutions har leveret en ny løsning til Elite Miljø til lønrapportering. Den er webbaseret og bygget på Microsoft Dynamics AX - og den giver overblik og ekstra tid til kvalitet.

  Læs mere her

 • Delta
  DELTA

  LaserNet til Dynamics AX har givet en effektiv generering af kundevendte dokumenter hos DELTA. Samtidigt har man fået styr på strømmen af indkommende og udgående dokumenter i virksomheden.

  Læs mere her

 • Delta
  Teknologisk Institut

  Teknologisk har opnået mærkbare besparelser på forsendelsesomkostninger med Microsolutions PDF & Print Management, som håndterer elektronisk fakturering i virksomheden.

  Læs mere her

Microsoft Gold ERP Partner

Microsolutions er Microsoft Partner med Gold ERP kompetence, som kun tildeles topniveauet af Microsoft partnere.

Læs mere her