Rundt om AX 2012

Dato og sted: Den 1. november på Jørgensens Hotel i Horsens

Microsolutions har arbejdet med Dynamics AX 2012 lige siden den blev lanceret for ca. et år siden. Faktisk har vi været med lige fra starten i 1998, da den første version af Axapta blev lanceret, men det er en helt anden historie.

I det forgangne år har vi gennemgået de mange nyheder, opgraderet flere af vores kunder og i det hele taget fået stor erfaring med Microsoft Dynamics AX 2012.

Men for at få opnå maksimalt udbytte af løsningen, er det nødvendigt, at man formår at udnytte dens potentiale, ligesom det somme tider kan være nødvendigt at komplementere den, hvis standardfunktionaliteten ikke slår til.

Få indblik og overblik på seminaret Rundt om AX 2012
Den 1. november afholder vi, med udvalgte partnere, “Rundt om AX 2012”, hvor vi deler ud af vores erfaringer, ser på nyhederne og fortæller, hvordan du, med de rigtige teknikker og værktøjer, får udbytte af at implementere.

Arrangementet starter med en fælles introduktion til Microsoft Dynamics AX 2012, hvor vi kort gennemgår løsningen og se på, hvilke nyheder den nyeste version byder på.

Herefter deles programmet op i tre spor: administration, produktion og teknik. Alle tre spor indeholder tre indlæg af ca. en times varighed (med indlagt pause) om forskellige relevante områder og løsninger. Få overblik over agendaen nedenfor:

Klik for at se hele agendaen
09:30 - 10:00 Indskrivning og morgenmad
10:00 - 11:30 Introduktion til Microsoft Dynamics AX 2012
Microsoft Dynamics AX er ERP-løsningen til mellemstore og store virksomheder, med udstrakt indbygget branchefunktionalitet. og omfattende ERP-kernefunktionalitet til økonomistyring, personalestyring og driftsadministration. Sidste nye version hedder 2012 og den indeholder hele 1.500 nye funktioner i forhold til sin forgænger. Vi giver dig her et hurtigt indblik i, hvorfor Microsoft Dynamics AX igen og igen bliver udpeget som en af de bedste ERP-løsninger på markedet i dag.
11:30 - 12:30 Frokost
Administration Produktion Teknik
12:30 - 13:30 Finansiel controlling Produktionsstyring og -planlægning Dynamics AX 2012 teknik
Se hvordan du mestrer de gængse controller discipliner i AX; træk de rigtige rapporter til afstemning af lager med finans, eksporter data til Excel, få overblik over kostpriser, udfør korrekt lagerlukning m.m. Se hvordan du planlægger og styrer din produktion i AX 2012, bl.a. metode til struktureret produktionsanalyse og optimering, forbedret kapacitetsudnyttelse, for- og efterkalkulation og optimering af vare- og rutestruktur. Kig med under kølerhjelmen på AX 2012 og se, hvad du skal være opmærksom på, hvis du skal opgradere. Oplev også den spændende og 100% fremtids-sikrede web-baserede EDI-portal fra DK-Gateway.
13:30 - 14:30 Banking i Microsoft Dynamics AX Lean Manufacturing og Kanban Ledelsesrapportering med ZAP
Her ser vi på integration af AX til din bank; hvilke muligheder der findes som standard AX, og hvad man kan med AMC Banking, som er markedets mest udbyggede og velintegrerede bank-løsning til AX. Optimer din produktion med Lean og Kanban. Vi ser nærmere på produktionsflows med blandede styringsformer, Kanban planlægningstavler i Dynamics AX 2012 og Kanbans i ordre- og lagerproduktion. ZAP Business Intelligence er en web-baseret komplet løsning, som opfylder alle behov for ledelsesrapportering.Vi kigger nærmere på mulighederne med udgangspunkt i en konkret kunde-case.
14:30 - 15:30 Shop Floor Control Tasklet lagerstyring I/O Management og Workflow
I AX er Shop Floor Control nu delt op flere forskellige enheder, bl.a. en touchbaseret komme/gå-løsning, som vi her ser nærmere på, herunder også leverering af løndata direkte til Lessor Løn. Se hvordan dine lagermedarbejdere med den mobile WMS løsning fra Tasklet Factory får alle de nødvendige værktøjer til at holde Dynamics AX opdateret direkte fra mobile enheder. Se hvordan du får styr på de elektroniske dokumenter i AX med to af de førende spillere: LaserNet håndterer alle rapporter og udskrifter, og Aqoola sørger for fakturahåndteringen og godkendelsesflowet.
15:30 - 16:00 Fælles afrunding med kaffe og kage

Tilmelding
Når du tilmelder dig arrangementet, kan du frit vælge, hvilke indlæg du ønsker at se - også på tværs af sporene, hvis du ønsker det.

I løbet af dagen serveres der morgenmad, frokost og eftermiddagskage.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig og dine kollegaer via formularen til højre.

Del eller send siden
Tilmelding til events

Udfyld formularen, tryk på 'Tilmeld' - og tilmeld dig en event hos Microsolutions!