ERP optimering

ERP optimering fra Microsolutions er en komplet gennemgang af infrastrukturen omkring din EPR-løsning. Med en ERP optimering har du sikkerhed for, at rygraden i din virksomhed altid er i topform.

Nogle vil kalde det rettidig omhu, andre vil blot kalde det sund fornuft
Sikkert er det i hvert fald, at det er en god ide at gøre en indsats for, at din virksomheds ERP-system fungerer optimalt. ERP-systemet er nemlig i mange tilfælde rygraden i virksomheden, hvorfor dårlig performance eller deciderede nedbrud kan være overordentligt bekostelige.

Og heldigvis er det nødvendigvis ikke så meget, der skal til for at systemet kører i højeste gear. Det kan sammenlignes med en bil, som der bekendt også har bedst af et besøg hos mekanikeren fra tid til en anden. Men hvis serviceintervallerne ikke overholdes, kan det resultere i nogle uventede og bekostelige reparationer.

Sov trygt om natten
Microsolutions’ infrastrukturmedarbejdere besidder et utal af Microsoft certificeringer og har dyb kompetence i Microsoft Dynamics AX. Med ERP optimering fra Microsolutions er infrastrukturen omkring din ERP-løsning altså i trygge hænder.

En ERP optimering giver ofte mærkbare performancemæssige forbedringer af systemet. Det er noget, som brugerne af systemet sætter pris på – og i bedste fald kan ses på bundlinjen. Og du selv kan sove trygt om natten, fordi du ved, at backup-rutinerne er konfigureret korrekt og kører, som de skal – hver dag.

En komplet gennemgang af din løsning
En ERP optimering er en komplet gennemgang af infrastrukturen omkring din ERP-løsning. Vi tjekker alle relevante servere, og sørger for, at hardwaren er dimensioneret korrekt og softwaren er opdateret med alle relevante opdateringer. Vi kigger også på SQL-serveren, herunder indeksering og eventuelle uhensigtsmæssige databaseforespørgsler. Endeligt gennemgår vi netværket, hvor vi blandt andet undersøger routere, switche og firewalls.

Du kan se alle de punkter, vi gennemgår ved at downloade produktarket til højre.

Del eller send siden
Kontakt

Du er velkommen til at kontakte vores udviklingschef Dan Rasmussen, hvis du er interesseret i at vide mere.

Dan Rasmussen
Udviklingschef
email: der@microsolutions.dk
Tlf: 3084 2483